درباره ما  |  ارتباط با ما  |  RSS  |  آرشیو  |  1403-02-08  |  2024-04-27  |  بروز شده در: 1403/02/08 - 08:01:4 FA | AR | PS | EN
تثبیت روابط امریکا چین با رویکرد «مثبت و سازنده» واشنگتن            صدور حکم بازداشت محمودخان اچکزی از سوی یک دادگاه پاکستان            خواست حامد کرزی از دو مقام اتحادیه اروپا             اردوغان؛ نتنیاهو را قصاب غزه و مثل هیتلر خواند             تمدید کارت‌های پی‌او‌آر مهاجران افغان در پاکستان            سفر معاون وزیر خارجه‌ی امریکا برای گفتگو درباره‌ی افغانستان به قطر و پاکستان            پاسخ اسرائیل به پیشنهاد آتش‌بس حماس            خیز رئال مادرید برای فتح لالیگا با پیروزی مقابل سویه داد             مالیزیا در زمینه امنیت سایبری با افغانستان اعلام همکاری کرد             آغاز نشست سه‌جانبه میان حکومت طالبان، ترکمنستان و قزاقستان             با شکست عراق، نیمی از راه جام جهانی را طی کردیم            افشای جزئیات تماس اخیر ترامپ و بن سلمان             دیدار ملا یعقوب با هینت مالیزیایی در کابل            آزادی ۶۳ زندانی افغان از زندان پاکستان            وضعیت غزه بدتر از دوران آپارتاید در افریقای جنوبی است            






تاریخ نشر: 1393/7/14 - 08:55:51
تعداد بازدید: 1484
با دوستان خود به اشتراک بگذارید

برنامه‌های که عید را در کام ملت تلخ نمود!
برنامه‌های که عید را در کام ملت تلخ نمود!

نویسنده: جواد سروری

پخش برنامه‌های مضحک و صحنه‌های تعفن آور و نمایش اندام‌های نیمه برهنۀ دخترکان فریب خورده، حاصل چند روز عیدی بود که تعدادی از شبکه‌های تلویزیونی داخلی، اما نوکر و در خدمت بیگانگان و دشمنان فرهنگ و ارزشهای اسلامی به خورد مردم دادند.

اکنون فضای کشور ما را بوی تعفن پخش برنامه‌ها و سریال‌های مستهجن خارجی، و برنامه‌های مزخرف و ضد اسلامی و نمایش دخترکان فریب خورده با آرایش غلیظ و بیحجاب و حتی در بعضی مواقع به صورت نیمه برهنه، به گند کشیده است و باعث تنگی نفس‌های مردم با ایمان و با تقوا میشود.

عوامل فرهنگ غربی در کشور با برنامه‌های دیکته شده و برنامه ریزی شده سعی میکنند تا ذهن مردم مجاهد و شهید پرور افغانستان را از ارزشهای والای اسلامی خالی کنند و سعی آنها بر این است تا نسل آیندۀ این کشور به ویژه مادران آیندۀ افغانستان تهی از اخلاق اسلامی بار آمده تا آنها نتوانند مادرانی برای تربیت یک نسل متدین و با ایمان دیگر در جامعه افغانستان باشند.

فریب این عده از صاحبان رسانه و بعضی زنان توسط زرق و برق فرهنگ غربی در حالی است که فرهنگ ضد اسلامی غربی بر خلاف شعار‌هایش نه به دنبال حقوق زن، بلکه در جهت دور نمودن زنان جوامع اسلامی به خصوص زنان مسلمان افغانستان از هویت اسلامی شان میباشد.

برای درک این واقعیت و نوع نگاه غرب به زن نیازی به زحمت نیست، کافی است کلماتی نظیر women، woman، female  را در یکی از موتورهای جست و جو search فرمایید تا به عمق فاجعه پی ببرید.

کافی است سری به‌هالیوود بزنید تا متوجه شوید نگاه تمدن غربی به زن چیست که ما به دنبال آن میرویم، کافی است سری به آمار طلاق و بچه‌های بیسرپرست (بخوانید حرام زاده‌ها) و آمار بالای سقط جنین در دنیای غرب بیندازید تا به عمق فاجعه پی ببرید.

اگر روزگاری بیعفتی و بیحیایی و... ضد ارزش محسوب میشد، امروز زنانی تبدیل به سوپر استارهای غرب میشوند که بیمحابا تر، پرده‌های حیا و عفت را بدرند. امروز الگوی زنان غربی هرزه‌هایی هستند که تنها قیمت و مشتری‌های آنان افزون شده است. نمی توان بر این واقعیات خط بطلان کشید؛ وجود هزاران سایت پورنوگرافی، صدها شبکه ماهواره‌ای اروتیک محور و غیره نشان از بردگی نوین زن در غرب دارد. البته تمام هرزگی‌ها در غرب با یک کلام زیبا توجیه میشود، آزادی! اما تمام ماجرا بدین شکل نیست، زندگی غربی کاملاً منطبق بر روایت‌هالیوود نیست، زنان در غرب هنوز بر تمام داشته‌های خود چوب حراج نزده اند، از همین رو موج سوم فمینیسم معنا مییابد، موجی که برخلاف دو موج قبلی به دنبال باز پس گرفتن هویت زنان است.

البته باید پذیرفت که امروز هدف غرب، نه اروپا و امریکا بلکه کشورهای جهان سوم است و از همین رو حضور تعداد بالای رسانه‌های شیطانی در کشور ما و جوامع اسلامی دیگر معنا مییابد. اگر جوانان پرشور جهان سوم در لجنزار شهوات، مادیات ومواد مخدر دست پا نزنند، تبدیل به خطری بالقوه برای تهدید هژمونی غرب میشوند، جوان‌های آگاه از جنس شهید مسعود، شهید کاظمی، شهید داوود داود، شهید سیدخیلی و... بلای جان استعمار نوین هستند. مگر غرب، اندلس جهان اسلام را با همین شیوه فتح نکردند؟!

100سال است که فرهنگ غربی به پشتوانه پول و زور و سلاح و دیپلماسی، سعی میکند فرهنگ غربی را و اسلوب زندگی غربی را بر جوامع اسلامی در میان زنان تحمیل کند. 100سال تلاش شده است برای این که زن مسلمان را از هویت خود بیگانه کنند. تمام عوامل اثرگذاری و قدرت به کار رفته است: پول، تبلیغات، اسلحه، فریبنده‌های گوناگون مادی، استفاده از غرایز طبیعی جنسی انسان، همه این‌ها را استخدام کرده اند برای این که زن مسلمان را از هویت اسلامی خود دور کنند.

اما هویت زن اسلامی چیست که غرب را به هراس انداخته است؟

نگاه اسلام به جنس زن عزت بخش، کرامت بخش، رشدآفرین، استقلال دهنده به هویت و شخصیت زن و در تلاش برای حفظ گوهر ارزشمند زن است.

اسلام الگوی زن را فاطمه "س" میداند، فاطمه‌ای که سرشار از همه خوبی هاست. مریم و آسیه "س" را الگو میداند، الگوهایی که سرشار از عفاف، عقلانیت، مهر، محبت، وفا و... هستند.

البته غربی‌ها در طول دو سه قرن اخیر، بر روی همه اعمال خود نام‌های زیبا گذاشتند، بر روی همه آن‌ها نام‌های خوش ظاهر و فریبنده گذاشتند؛ نام آزادی طلبی، نام حقوق بشر، نام دموکراسی و امثال اینها. نام آزادی بر آنچه جهتگیری فرهنگ غربی نسبت به زنان است، یک نام دروغین است؛ این، آزادی نیست. اساس فرهنگ غرب این است که زن را به عنوان یک کالا، به عنوان یک وسیله تمتع برای مرد در جامعه عرضه بکند. نگاه اسلام به زن، نگاهی است عزت بخش، کرامت بخش، رشدآفرین، استقلال دهنده به هویت و شخصیت زن؛ این ادعای ماست. ما این ادعا را با محکمترین ادله میتوانیم اثبات کنیم.

به هر صورت تلویزیون‌های خصوصی زیر نظر وزارت فرهنگ فعالیت میکند و کنترول نشرات آنان و اجازۀ فعالیت و لغو فعالیت آنها به دوش وزارت فرهنگ میباشد، بعضی از آنها هیچ توجهی به ارزشهای دینی مردم مسلمان افغانستان نمی کنند. دختر مسلمانی که با لباس نیمه برهنه در تلویزیونها ظاهر میشود، اگر قبلاً یک نصفه حیائی هم داشت دیگر آن را هم بر اثر بیتوجهی‌ها از دست داده و حتی کلیپ‌های که از آوازخوانان پخش میگردد، که پخش آنها در ضدیت با شریعت اسلامی قرار دارد، روز به روز از پوشش آنان کاسته شده و رو به برهنه گرائی میرود. دخترکان هرزه‌ای که با این وضع پوشش و آرایش کرده در بعضی تلویزیونها ظاهر میشوند و به رقص و آوازخوانی میپردازند و تا با مردان هم صحبت میشوند دهنشان تا گوششان باز میشود، آیا بوی از مسلمانی برده اند؟ آن زنانی که هفت قلم آرایش میکنند و در اجتماع، محافل و مخصوصاً در تلویزیونها به عنوان گوینده ظاهر میشوند، آیا نمی دانند در مخالفت با پیامبر خدا جبهه میگیرند؟ باید بدانیم که با این اعمال ضد اسلامی قلب پیامبر خدا را به درد میآوریم.

راستی آیا این زنان و مردان صاحبان این عده از رسانه‌ها فکر نمی کنند این دنیای فانی چند صباحی است و میگذرد و قبری است و قیامتی و سوال و جوابی؟ آیا این دخترکان فریب خورده نمی دانند که تا جوان هستند در این گونه محافل به آنان اهمیت داده میشود اما به زودی با چین و چروک شدن و افتادن گرد پیری به صورت آنان، دورۀ شان ختم میشود و کالای دیگری (دختر جوانتری) و بازار دیگری به وجود میآید؟!

آنچه را بطور جان کلام میتوان گفت، وضعیت فرهنگی آشفته است، خیلی بیشتر از اینکه در این مقاله بگنجد؛ اما به هر صورت خواست جدی ما از جناب رئیس جمهور و پارلمان، رسیدگی جدی به عملکردهای وزارت اطلاعات و فرهنگ است.

لینک مطلب: https://www.ansarpress.com/farsi/2607






*
*

*



نیز بخوانید

آینده تاریک یا روشن؛ در انتظار اقتصاد افغانستان


آیا امریکا جنگ اوکراین را به طرف جنگ جهانی سوم هدایت می‌کند؟


آیا امریکا خواستار حذف قطر از میانجیگری است؟


پرونده احیای برجام روی میز بایدن


آیا حمله اسرائیل به ایران؛ پایان ماجراجویی است؟


ایران و اسرائیل را از جنگ بزرگ دور کنید


پرجمعیت‌ترین کشور دنیا در آستانه برگزاری طولانی‌ترین انتخابات


معیارهای دوگانه امریکا؛ از حمایت اوکراین تا سکوت در غزه


رسانه‌های اسرائیلی از خیانت اردن به جهان اسلام شگفت زده شدند


نیویارک تایمز:ایران بطور مستقیم با امریکا درگیر نمی شود


کمبود نیروی جنگی در ناتو برای مقابله با روسیه


آیا روابط ترکیه و رژیم اسراییل متوقف شد؟


تغییر جغرافیای جنگ در خاورمیانه؛ آیا نتانیاهو موفق شد؟


جنگ خونین و ویرانگر غزه وارد ششمین ماه شد


توافقنامه ترامپ امریکا را مجبور به خروج از افغانستان کرد


وضعیت غزه نشانگر بربریت ذاتی سرمایه‌داری جهانی است


آیا واقعاٌ ترامپ مصمم به خروج از ناتو است؟


روسیه در موضع برتر قرار دارد، پوتین به کم قانع نیست


آیا اروپا آمادگی ریاست جمهوری مجدد ترامپ را دارد؟


دیدار های بلینکن با سران کشورهای عرب زمینه ساز صلح در غزه می شود؟


کشور های غربی برای اعمال تحریم بر ایران اختلاف دارند


چین، بدون روسیه مذاکرات صلح اوکراین را تحریم می‌کنیم


آمادگی روسیه برای جنگ با ناتو


آیا امریکا توان منزوی کردن حکومت طالبان را ندارد؟


ضرورت بازتعریف روابط ایران و پاکستان در دولت جدید





پربازدیدها
پربحث ها


اخبار تازه را در موبایل خود ببینید.

ansarpress.com/m



نظرسنجی

به نظر شما با پذیرفتن خط دیورند و مرز فعلی بین افغانستان و پاکستان توسط افغانستان، صلح در افغانستان برقرار میشود؟

بله

خیر

معلومـ نیست

مشاهده نتایج


آخرین خبرها

واکنش ایران به اعمال تحریم برخی از کشورهای غربی علیه این کشور

تثبیت روابط امریکا چین با رویکرد «مثبت و سازنده» واشنگتن

صدور حکم بازداشت محمودخان اچکزی از سوی یک دادگاه پاکستان

خواست حامد کرزی از دو مقام اتحادیه اروپا

اردوغان؛ نتنیاهو را قصاب غزه و مثل هیتلر خواند

تمدید کارت‌های پی‌او‌آر مهاجران افغان در پاکستان

سفر معاون وزیر خارجه‌ی امریکا برای گفتگو درباره‌ی افغانستان به قطر و پاکستان

پاسخ اسرائیل به پیشنهاد آتش‌بس حماس

خیز رئال مادرید برای فتح لالیگا با پیروزی مقابل سویه داد

مالیزیا در زمینه امنیت سایبری با افغانستان اعلام همکاری کرد

آغاز نشست سه‌جانبه میان حکومت طالبان، ترکمنستان و قزاقستان

با شکست عراق، نیمی از راه جام جهانی را طی کردیم

افشای جزئیات تماس اخیر ترامپ و بن سلمان

دیدار ملا یعقوب با هینت مالیزیایی در کابل

آزادی ۶۳ زندانی افغان از زندان پاکستان

وضعیت غزه بدتر از دوران آپارتاید در افریقای جنوبی است

پولیس ترکیه بیش از هزار پناهجوی اغلب افغان و پاکستانی را بازداشت کرد

سه کشور گروه هفت تحریم‌های جدید علیه ایران اعلام کردند

سفرهای متعدد هیئت‌های سیاسی به کابل نشان‌دهنده‌ پذیرفته شدن حکومت طالبان است

پیروزی پُر گول منچسترسیتی مقابل برایتون

در صورت مصادره دارایی‌ها؛ سطح روابط خود با واشنگتن را کاهش می دهیم

ادامه کمک های اتحادیه اروپا به مردم افغانستان

تبدیل شدن افغانستان به گورستان امیدهای دختران

مسدود شدن شاهراه هرات - بادغیس از اثر سیلاب ها

هشدار از احتمال بارندگی‌های شدید و سیلاب در ۳۴ ولایت کشور


خبرهای پزشکی


خبرگزاري انصار ©  |  درباره ما  |  ارتباط با ما  |  نسخه موبایل  |  پیوندها  |  طراحى و پشتيبانى توسط: شركت شبكه نگاه
استفاده از مطالب اين سايت با ذكر منبع (لينك سايت) مجاز است.